ESSBA Home

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken

ESSBA Home staat voor je klaar

Aanvraagformulier

We antwoorden binnen de 48 uur.

Bouw je eigen loods

Breedte: Te kiezen van 5 tot 30 meter

Lengte: onbeperkt

Goothoogte: Te kiezen van 2 tot 6 meter

Helling: Te kiezen van 5 tot 45 °

Kleuren: Te kiezen tussen meer dan 60 kleuren voor de panelen.

Diversen: Je loods kan voorzien worden van een verdiepingsvloer, een stuk, of hele oppervlakte of nog een scheidingswand. Aan jouw de keuze.

Alle profielen zijn voorgeboord en op eenvoudige manier in mekaar schroeven.

Bouw je eigen loods ! Snel, makkelijk en goedkoop !

Eenmaal je het formulier hebt ingevuld, krijg je reactie binnen de 48 uur !

Inhoud bewerken

Aanvraagformulier

We antwoorden binnen de 48 uur.

Heb je alle maten al?

Best Worker

Maten van een loods

Wanneer je de grootte van je maat loods afweegt is het goed te weten dat je met ESSBA-Home jouw loods helemaal op maat kunt samenstellen.

Het doel van de loods is uiteraard in eerste instantie bepalend voor de grootte. Een ruimte om je oldtimer op te knappen is een heel ander verhaal dan een gebouw waar je meerdere kantoren in wilt zetten, of nog gewoon wil gebruiken als opslagplaats.

Met een breedte vanaf 5 meter en een lengte vanaf 6 meter een goothoogte vanaf 2,25 meter en een hellingshoek vanaf 5 graden zijn er vrijwel geen beperkingen. Kleinere maten zijn op zich wel mogelijk, maar daarvoor is ons concept feitelijk te robuust en daarmee dus ook te duur voor de toepassing van zo’n kleine unit. Wij hebben voor de kleinere ‘studio’s’, of ‘burelen’ speciale modellen ontworpen.

(Deze kunnen echter ook op maat/wens besteld worden – zie ook modulair bouwen).

Verder kan je een woning uitbreiden met een extra oversteek, verdiepingsvloer, aparte vormen (U-vorm, T-vorm, breder dan lang, meerdere gekoppelde gebouwen en nog meer).

Professionele kwaliteit

Materialen

Je kan zelf de afmetingen, de soort, dikte en de kleuren van de beplating (sandwichpanelen) en de kleuren en de vormen van het zetwerk bepalen.

Om je een indicatie te geven van de mogelijkheden bij ESSBA-Home, hebben wij voor je een overzicht gemaakt met informatie over de beschikbare, te gebruiken materialen.

Zo vindt je hieronder o.a. informatie over staalstructuur, dakprofielen en wandprofielen.

Staalstructuur

ESSBA-Home maakt gebruik van alternatieven voor de traditionele profielen zoals HEA en IPE. Zo bieden wij je namelijk een Z- en een Sigmaprofiel.

Deze profielen zijn koud-gevormd en hebben een gegalvaniseerd profiel, welke een uitstekend alternatief zijn voor de houten en gelamineerde profielen.

Inhoud bewerken

Aanvraagformulier

We antwoorden binnen de 48 uur.

Heb je alle maten al?