ESSBA Home

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken

ESSBA Home staat voor je klaar

Aanvraagformulier

We antwoorden binnen de 48 uur.

Vergunning aanvragen

Hier leggen we je uit hoe je een vergunning aanvraagt via je architect. Je kan de aanvraag ook aan ons overlaten!

Vergunning

Voor de bouw van een woning of een unit groter dan 40 m2 (in België) dient er een vergunning worden aangevraagd. Hierbij kan ESSBA-home je ondersteunen. Je kan de aanvraag-procedure zelf oppakken waarbij je van ons alle technische gegevens krijgt van de woning. Je krijgt dan de technische tekeningen en het grondplan. Het is ook mogelijk om de aanvraag door ESSBA-Home uit te laten voeren. Dan dienen wij de aanvraag in en bewaken de verdere voortgang tot het moment dat de vergunning wordt verstrekt. De gegevens worden dan aangevuld met tekeningen die door een architect worden gemaakt.

De exacte locatie van de te bouwen woning wordt op een bovenaanzicht, bijvoorbeeld in een tekening van het kadaster ingetekend.  Het aanleveren van de tekeningen zijn altijd onderdeel van een opdracht/bestelling.

Voor een vergunning-aanvraag rekenen wij een bedrag van €1.200. Deze aanvraag is optioneel en hiervoor zal een extra meerkost worden aangerekend.

Architect

Je architect zal je waarschijnlijk zonder probleem helpen bij je project.

Het is echter mogelijk dat hij minder kennis heeft van ‘staalbouw’. In dat geval kan je onze architect contacteren die gespecialiseerd is in staalbouw.

Je kan rechtstreeks met hem je project bespreken en hij zal je begeleiden in de verdere uitvoering en/of vergunningsaanvraag van je project.

Wij brengen je graag in contact.

Klaar om te bouwen ?

Inhoud bewerken

Aanvraagformulier

We antwoorden binnen de 48 uur.

Heb je alle maten al?